Orta Anadolu Çevirmenler Topluluğu (OCET)

2014 yılında kurmuş olduğumuz Orta Anadolu Çevirmenler Topluluğu  (OCET) çok fazla sayıda dünyanın birçok yerinden ve yurt içinden akademisyenlerin, bu mesleğe gönül vermiş profesyonel tercümanlarla, rehberlerin ve tercümanlık öğrencilerin tamamının buluştuğu  ortak bir özgür düşünce platformudur. Bu topluluğa katkı sağlayabilirseniz çok memnun oluruz.

OÇET'in Amaçları

Orta Anadolu Çevirmenler Topluluğu (OÇET), Profesyonel mütercim-tercümanlarla, rehberlerin, akademisyenlerin ve çeviri bölümü öğrencilerinin, Dil alanında çalışmaları, Çeviri alanında Dünyada ve Türkiye'de her türlü çalışmayı, görüşü, öneriyi ve iş olanaklarını paylaşabildiği özgür bir bilgilenme ve bilgilendirme ağıdır.

Üye olmak isteyen meslektaşlarınız üye olmak istediklerini ve uzmanlık alanlarını belirttikleri bir e-postayı ziya-tok@hotmail.com adresime göndermeleri yeterli olur. Üye olduktan sonra tercümanlıkla veya rehberlikle ilgili her türlü bilgi ve belgeyi, iş ilanlarını, çalışmalarını, sorunları, önerileri, vb. bize göndermeleri halinde Orta Anadolu Çevirmenler Topluluğu sayfamızda onlar adına paylaşımda bulunacağız.

Orta Anadolu Çevirmenler Topluluğu: https://www.facebook.com/OCET01/

- Ziya TOK